ייעוץ קולינרי יפני

לכל בעל עסק חדש יש שאלות רבות. במיוחד לאלה שהעסק החדש שלהם נוגע במטבח היפני.
על כל השאלות מידן מספק תשובות והדרכה מניסיון אישי של בישול יפני מצטיין.

תכנון והרכבת תפריט יפני

ישנן אלפי מנות במטבח היפני, ואלפי שילובים.
האם עלי לשלב בתפריט את מה שאני אוהב? או את מה שקהל הלקוחות אוהב? ואיך משלבים ביניהם?
כיצד משלבים בין המנות השונות? כיצד מתאימים בין המנות העיקריות לתוספות, ואילו קינוחים עלי להוסיף לתפריט?
האם אפשר לשלב בתפריט מנה מחוץ למטבח היפני?

חומרי גלם יפניים

באילו חומרי גלם עלינו להשתמש?
כיצד ומהיכן משיגים את חומרי הכלם הטובים, הטריים והמשובחים ביותר בשוק.
מה עדיף, ייבוא או ייצור מקומי?

אסתטיקה והצעות הגשה

בנינו תפריט נהדר, והשתמשנו בחומרי הגלם המשובחים ביותר.
כעת נותר רק להגיש.
כיצד מגישים את המנה? האם הנראות חייבת לפגוע בטעם?
כיצד שומרים על המרקם וההרמוניה של המנה יחד עם אסתטיקה?

תפריט